Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Osteboller
Confitert steinsopp med kaviar, nýr og vaktelegg
Hummer med sprø surdeig og urter
Grillet kamskjell med smørsaus
Råmarinerte kuskjell i soppsoya
Eplechutney
Tagliatelle med gorgonzolasaus og parmaskinke
Steinsopp tortellini med ostesaus
Østers med geitost
Syltet makrell med ferskost og grillet sommergrønt
Stillehavsøsters med gin og havsalat
Friterte breiflabbkjaker med ramsløkremulade
Gravet elg med smørstekte kantareller og tyttebærchutney
Vegetar våruller
Stekt kylling med sitron og basilikum pasta
Potetvaffel
Skogsoppai med parmesan
Gratinerte knivskjell med ramsløksmør
Hjemmegravet rogn på puffet rispapir
Hjerteskjell med urtemajones
Østers med chili, sitrongress, lime og sjalottløk
Tomat og balsamico salat
Stekt kamskjell med sellerirot purè og bacon
Potetpurèsuppe