Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Akevittgravet reinsdyar med kantarellkrem
Blomkålcarpaccio med gressløkvinaigrette
Tomatsalat med burrata, basilikum og sprøtt brød
Vitello tonnato
Grillet kongekrabbe med endiver
Østers med baconolje
Wontonkremmerhus med kamskjell
Glaserte gulrøtter & posjert egg
Osteboller og plommechutney som dip
Artisjokksalat med hasselnøtter
Varm kikertsalat
Carpaccio med laks
Sashimi av havabbor med trøffelemulsjon
Lakserogn med avokado og østerssaus
Nigiri av torsk
Grillet sjøkreps med urter, mango og melon
Rødbetetartar med black garlic-emulsjon
Grillet asparges med skummende hollandes
Smørstekt østerssopp med ristede potetskiver
Blinis med løyrom og røkelaks
Kald blåskjellsuppe med erter og tang
Kamskjell med avokadomousse og champagnevinaigrette
Rødbete med linfrø og pepperrot
Surdeigsbrød med ost