Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
GEIR SALVESEN
BØKER
VINKURS
ENGLISH
MER..
Kamskjell med syltede grønnsaker og urtesaus
Bruschetta med mozzarella og kylling
Spinat- og mandelsalat
Gazpacho – kald tomatisert suppe
Tartar med laks
Lime-blinis med løyrom og røykelaks
Avocado og reker
Innbakt Tobbendue
Sprø kyllingboller
Scampitempura med mangoaioli
Sprø egg med rosmarinmajones
Carpaccio med laks
Gulrotsuppe med appelsin, chili og ingefær
Blåskjellbuljong med vårgrønnsaker
Rypesuppe
Tiurbuljong med krås
Urtegratinerte sjøkreps
Grillet asparges med gorgonzolasaus
Scampi med pestosalat på butterdeig
Parmaskinke med melon og olivensalsa
Chèvre og asparges med kanel- og rosinsirup
Blåskjellsuppe med kokos og ingefær
Duebryst på endiviesalat
Rådyrpaté