Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Skreilever på toast med epler
Kokt hvit asparges med skinke og eggesmør
Rå Salma med appelsin og agurksorbet
Salma a la sesam med hoi sin saus
Grillet vårløk med skinke og parmesankjeks
Varm chèvre med fiken
Øldampede blåskjell
Stekt andebryst med linseragu
Hvit aspargestimbal med timian og sjøkreps
Grillet hvit asparges med trøffelsabayonne
Lettsaltet torskerygg med minitortellini
Nudler og strandsnegler i rød karri og tomatsaus
Vårløk- og nypotetsuppe med laks
Andebryst med fikensaus
Agurksuppe
Wok med oksekjøtt, peanøtter og vaktelegg
Hvit aspargessuppe med lettbakt røkelaks
Råmarinert laks med selleripure
Sashimi av kamskjell med øldampede blåskjell
Vårløkpannacotta med vårløkkaviar
Mintglasert vårløk med mandarinsmørsaus
Salat med fiken, spekeskinke og gorgonzola
Grillet kamskjell i grapefruktjuice
Kylling med chorizo og karri