Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
MER..
Østers i østerssaus med kaviar og salte mandler
Kaviar og smørstekt brioche
Blåskjellgelé med marinert agurk og dillmajones
Østers med mirin, karse og wasabimajones
Stekte kamskjell med garam masala-majones
Filofriterte krabbekaker med agurk og dill
Kongekrabbeterte
Gravet sik med syltet rognebær og kantareller
Sik- & gjeddekaviar med toast og rømme
Blåskjellragu med rød karrisaus
Østers med agurk og jalapenoshot
Østers med majones med brunet smør og soyaperler
Kamskjell med fermentert gulrot og kjørvelsaus
Krabbeklør med aromater og grønne tomater
Kongekrabbe med steinsopp og krydret kalvesjy
Piggvarfarse med safran og kaviar
Ferske erter og kaviar
Blåskjell og grønn karri
Østers med grønn chili, honning og kumquat
Kamskjell med misomajones og nepe
Kremet krabbe med purreløk og mojo rojo
Kongekrabbe med multer og jordskokk
Rekekabaret med vaktelegg og pepperrotskum