Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Indisk lammegryte
Lammecarré med harissa-chimichurri, sprø grønnkål med za’atar, hjemmelaget manakish
Spelt ravioli med rødkålpuré og rødkålkraft
Stekt fjellrype med salmi på lår
Hummerragu med linser og rotgrønnsaker
Rådyrstek kokt i stout
Kaldrøkt ørret
Ølbresert lammeskank med byggrynsrisotto og bakte beter
Lammecarré med urtecrust, appelsinglaserte gulrøtter og honningbakte poteter
Glaserte neper med kapers og estragon
Hummerpasta
Rypebryst i crepinette med kreklingsaus
Røkt lammeskank med fennikelsalat og rødbetemos tilsmakt akevitt
Gravet elg med kantareller, tyttebærvinaigrette, fritert reinlav og einermajones
Lammefilet med rødvinssaus, krydret gresskarpuré og karamellisert løk
Speltvelouté med brunet smør
Persillerotpuré
Hummersuppe
Rådyrgryte med traktkantareller og blåbær
Langtidsstekt elg med rødbete-fikentårn, bakte rotgrønnsaker og tyttebærpærer
Sild og potet