Vinnerne er trukket
OM OSS
OPPSKRIFTER
MAT & DRIKKE
SAMFUNN
KULTUR
BØKER
MER..
Variasjon av beter med røkt ferskost
Østers med trøffelemulsjon
Lettrøkt tartar av ishavsrøye
Nye gulrøtter med smørkrem og salat
Byggrynsrisotto med plommer og røkt andebryst
Grillet klippfisk med havsalat
Varmsyltet sild med rå aspargessalat
Andebryst med einerrøkte kjerner og ripssalat
Klubb og duppe
Grillet asparges med tørket fenalår og ramsløkmajones
Hvit asparges med rugbrødsmuler
Ferskvannskreps med dillrøre og agurk
Urtestekt indrefilet av får
Kraftkar med brokkoli
Surdeigsbrød på urkorn
Rådyrtartar med brønnkarsekrem
Nystekt flatbrød med lettgravet lakserogn
Gravet og posjert andeegg med skogsopp
Kremet isgaltsuppe med safran
Lettbakt fjellørret med pepperrotkrem
Øldampete hjerteskjell med squash og linfrøchips