top of page
veiby.jpg
pepper-logo.png

Pepper as ble startet i 1983 og gir ut bøker digitalt og på papir. De siste årene har vi produsert 13 bøker om mat, vin og reise. Flere er gitt ut på engelsk og er tilgjengelige som e-bøker på amazon, i-books etc. 


I oktober 2022 lanserte vi 2 nye bokasiner: "Norsk ost" og "Aktualitetsbokasin 2" sistnevnte med bidrag fra bl.a. Inge Eidsvåg og Henrik Syse. I 2023 lanserer vi 2 nye prosjekter. En bok av Geir Salvesen, og et bokasin med tittel "Desserter".

Vi har også oppdatert vår bok om Cape Town og vindistriktene som ble utgitt i 2012, og den kommer ut som bokasin denne høsten.

 

2 nye bokasin-prosjekter er i tillegg på trappene:

- En Namibia-guide, og

- Kortreist og bærekraftig mat

De lanseres i starten på 2024.

"Fanget av naturen" er vår foreløpig siste bokutgivelse. Den ble lansert i jan. 2022.

Bøkene og bokasinene er produsert av Inkognito as.

 

I august 2020 lanserte vi også et omfattende digitalt vinkurs på hele 23 episoder.

 

Siden tidlig på 2000-tallet har Pepper bygget opp en stor database med over 1000 oppskrifter og en mengde artikler om mat, vin, og annen drikke. 

Det kommer jevnlig nye artikler om ulike temaer og råvarer i sesong. 

Alt dette deler vi med leserne våre – helt gratis!

Alle oppskrifter og bilder er produsert av kokkene og fotografene i Inkognito as. Reklamebyrået har spesialisert seg på mat og drikke og har egne tekstforfattere, designere, kokker, fotografer og videofotografer.

I tillegg har de en stor produksjonsavdeling for digital publisering og trykk.

Pepper as holder til i Grønnsundbakken 50 i Skiptvet, en knapp time sør for Oslo.

Pepper AS har to ulike forretningsområder: 

Pepper as, publishing

matogdrikke.no/boker

Utgivelse av bøker om mat og reise, og produksjon og salg av digitale vinkurs.

matogdrikke.no/digitale-vinkurs

Pepper as, nettside om mat og drikke

matogdrikke.no

Artikler om mat og drikke og oppskrifter på eget nettsted.

Kontaktperson og eier:

Leif B. Sollie

leif@inkognito.no

tlf: 91511224

bottom of page