Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Inkognito as har produsert alle bøkene.

Våre nyeste prosjekter:

200100 Asia cover front.jpg
aqua-vitae-a.png

AQUA VITAE

Alkoholholdig drikke


Er du opptatt av vin og bobler, øl, sider og drinker? Dette magasinet gir masse nyttig kunnskap i tillegg til nesten 50 oppskrifter på fargerike drinker og mat som passer til vin.

Vinens ABC av Geir Salvesen, som er trykket i magasinet «Harmoni», er også trykket i «Aqua Vitae».


Magasinet sendes fortløpende ut fra 25.10.

stjernedryss-norge.png
harmoni-vin.png

Harmoni vinmagasin


Harmoni er et vinmagasin der Geir Salvesen deler sin kunnskap om vin, i tillegg til at du får over 70 oppskrifter fra Stjernedryss-boka med vinanbefalinger til rettene.
 

Alle oppskriftene fra «Stjernedryss over Norge» finner du også i dette magasinet.

Kr. 149,- inkl. frakt i innlands-Norge.

GRATIS BØKER!


Kjøper du en eller flere av våre nyeste bok-utgivelser, og henter i
Hegdehaugsveien 31 (5.etg.), kan du få med deg inntil 3 bøker gratis i tillegg.
(så langt beholdningen gjelder).
Du må betale for bok-kjøp på nett på forhånd.
Husk å ta med kvittering.


Følgende bøker kan du få gratis:

Bok 1: Smaksrike minner fra Persia
Bok 2: Festmat
Bok 3: Høstetid

Bøkene må hentes mellom 08-16.

FIRMA- OG ANSATTGAVER?

Ved større bestillinger, be om et pristilbud.

Kontakt leif@inkognito.no

Tidligere utgivelser

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.37.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Wine guide
Utgitt på engelsk, 2015

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.15.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Restaurant guide
Utgitt på engelsk, 2016

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.57.png

Stars shining on Cape Town and the winelands
Travel guide
Utgitt på engelsk, 2016


Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt.
De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 15.00.07.png

Tasteful memories of Persia
Bandehy, Sjøberg, Pedersen
Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016

Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.58.png

Høstetid

Sjøberg, Mathisen, Juell
Utgitt på norsk, 2014

 

Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.54.17.png

Festmat
Kolderup, Mathisen

Utgitt på norsk, 2013

 

Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

stjernedryssovercapetown.jpg
Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.59.29.png
Skjermbilde 2020-03-11 kl. 14.58.49.png

Stjernedryss over Cape Town

 

Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen
Utgitt på norsk, 2012

 

En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
 

Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk, 2004

Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk og engelsk, 2004

Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

Fanget mellom to permer

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss
Utgitt på norsk, 2004

 

Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.