top of page
fangetavnaturenmiljobildebreddea4.jpg

Naturen er et fantastisk matfat!

Kjenn på gleden og frihetsfølelsen over å være ute og fiske, jakte, sanke og plukke din egen mat. Boka er en fantastisk reise i Norge med over 70 oppskrifter og unike naturfotografier.


Årets gavebok til alle jakt- og fiske-interesserte!

Kr. 395,- inkl. fri frakt i innenlands-Norge.

Se en smakebit av boken her:

Se hva anmelderne sier:

STRÅLENDE SERVERT!

Mat er som kjent ikke bare er for ganen, men også en visuell nytelse. Anretningen av eksempelvis Hareporchetta med plommesalat kan trolig gi en traust harejeger prestasjonsangst, trøsten er at tilberedningen er enkel og godt beskrevet, noe som er gjennomgående hele veien. Men det er matbilder på øverste hylle og presentasjonen (layout), i et format hvor designet blir som best, som gjør Fanget av naturen til noe mer enn en bok med vilt- og fiskeoppskrifter.
 
Fanget-laget, anført av redaktør Leif B. Sollie, tekstforfatter Pia Strømstad, naturfotograf Baard Næss, fotograf og stylist Ann Kristin Engebakken, og omsorgsfull orkestrering av Vibecke Huseby (design og styling), viser hvor lista for bøker i denne sjangeren ligger i dag.
    
Ole Kirkemo
Redaktør Jakt og Fiske

 


SOMMERENS STORE COFFEE-TABLE MATBOK

Tipi Fenger er hovedkokken bak sommerens store coffeetable-matbok.

Er du opptatt av jakt, fiske, sanking og mat - uansett i hvilken rekkefølge - så er coffetable-boka «Fanget av naturen» noe for deg. Boka er lekker og fristende på alle måter samtidig som den er ganske så annerledes enn ei tradisjonell matbok. Grønlandske Tipi Fenger er hovedkokken, mens fjellkokken Jørgen Kolderup og fisk- og sjømatkokken Magnus Sjøberg er såkalte gjestekokker i dette styla bokverket der vinmannen Geir Salvesen også bidrar på sedvanlig flott vis. Mat- og naturbildene er av den utsøkte sorten og gjør det hele enda mer fristende. Vi blir på sett og vis invitert med på en ekskursjon rundt om i Norge gjennom de 70 oppskriftene, bildene og tekstene og dessuten lukter boka godt. Herlig!


Tor Hammerø
Nettavisen

Andre produkter fra Pepper Publishing

bottom of page