top of page

Stekt torsk med frisk sommersalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 torskefileter el loin á 200 g

1 bunt bladsalat, frisk
1 rød paprika
1 gul paprika
1/2 purre
4 tomater

1 dl olivenolje
1 lime

Stek fileter ca 2 min på hver side. Ta stekepannen av platen og snu fisken til skinnsiden opp, la fisken steke ferdig på ettervarmen.
Skyll salaten godt i vann. Kjør gjerne i salatsentrifuge eller rist godt for å bli kvitt vannet. Finhakk paprika og purre og del tomater i båter.
Bland salaten sammen og vend i god olje og saft av 1 lime. Servèr salaten med torskestykket på toppen.

Salat trenger i utgangspunktet også krydring. Bruk salt og pepper for å heve smaken på det grønne.

Bold Title

bottom of page