top of page

Grønne fiskepinner med rask tzatziki

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 agurk
1 beger yoghurt naturell
1 presset hvitløkfedd
3 ss hakket persille eller mynte
Salt og pepper
Økologisk strøkavring
Økologiske urter
700 g fiskefilet f.eks. torsk eller sei
Økologisk mel
2 økologiske egg
Olje og smør til steking
4 sitronbåter

Rasp agurken grovt. Press fra så mye væske du klarer og bland med yoghurt i en bolle. Tilsett hvitløk og urter. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt til servering.
Miks strøkavring med urter. Skjær fisken i passe store strimler, og krydre med salt og pepper. Vend fisken først i mel, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i strøkavringen. Stek pinnene i olje og smør på begge sider til de er gjennomstekte og sprø. Server med tzatziki og sitron.

Potetstappe er godt til hverdags, eller pommes frites hvis du vil servere pinnene som fish & chips.

Bold Title

bottom of page