top of page

Fiskegryte med reker

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 hakket løk
2 hvitløkfedd i skiver
1 hakket rød chili
2 ss hakket ingefær
Økologisk olje
2 dl økologisk hvitvin
2 dl fiskebuljong
2 boks hakkede tomater, Änglamark
1 boks økologisk kokosmelk
600 g torskefilet i biter, eller annen fisk
200 g pillede reker
4 hakkede vårløker
Salt og pepper
Saft og revet skall fra 1 lime
Frisk økologisk koriander

Surr løk, hvitløk, chili og ingefær i olje i en kjele. Ha over vin, buljong, hakkede tomater og kokosmelk. Kok i 5 minutter. Tilsett fisk, reker og vårløk og kok opp. Ta kjelen fra varmen og la trekke i 2 minutter før servering. Smak til gryten med salt, pepper og lime. Server med frisk koriander.

Ha gjerne paprika eller andre grønnsaker i gryten. Dryss over kokosmasse eller hakkede cashewnøtter ved servering. Ris smaker godt til.

Bold Title

bottom of page