top of page

Bakt torskefilet med søtpotetmos

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

800 g søtpoteter
1-2 dl lettrømme
Salt og pepper

800 g torskefilet, frossen og tint
1 lite glass oliven
1 lite glass soltørkede tomater
1 pk aspargesbønner
4 sitronbåter til servering

Skrell søtpotetene og del i biter. Kok i vann til de er møre. Mos potetene med rømme til puré. Smak til med salt og pepper.
Legg torskefileter i ildfast form og krydre med salt og pepper. Fordel oliven, soltørkede tomater (med oljen) og bønner rundt fisken og dekk til med folie. Stek i ovn ved 200 °C i ca 12 min eller til fisken er ferdig.
Servér fisken med potetpuré, grønnsaker og sjyen fra formen. Sitronbåt hører med.

Det finnes billige varianter av torskefilet. Søtpotetene kan byttes ut med vanlig potet. Bakte cherrytomater smaker også godt til.

Bold Title

bottom of page