top of page
OMAKASE
– betyr at kokken bestemmer
Kokk: Jørgen Kolderup
Foto: Ann Kristin Engebakken, Inkognito
En morsom, liten eller lang Omakase meny!
I denne artikkelen fusjonerer vi Omakase med norske småretter – a.k.a fingermat hvor kokken bestemmer.
Den røde tråden er vår på Østlandet, rett før det bikker over i sommer. Rettene er komponert med tanke på å servere 4 personer med i en kunstnerisk form med mål om å vekke en dypere og mer intens kulinarisk opplevelse. Egentlig bare veldig, veldig god mat – med en morsom rød tråd.
Kjør full meny – eller velg ut par retter da vel.
MENY
1 Makrell «Sashimi»
2 Asparges fritert med havre
3 Stillehavsøsters med perle(r)
4 Nesle Tempura
5 Tartar av rådyr med syltet tang
6 Ferskpotet «hasselback» med asparges-ramsløksaus
7 Syltet eggeplomme i purreløkrede
8 Tataki av kalv
9 «Pho» soppbuljong med nudler
10 Vårlam med Nori
11 Skogsrot