top of page

Ytrefilet av okse med tagliatelle og pesto

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

400 g ytrefilet okse
400 g tagliatelle
1 glass soltørkede tomater

Pesto
1 potte frisk basilikum
2 ss pinjekjerner
1 stk hvitløksfedd
2 dl solsikkeolje
50 g parmesan
Salt
Pepper

Kjør basilikum, hvitløk og pinjekjerner i et litermål med en stavmikser.
Tilsett oljen i en tynn stråle.
Bland inn parmesanen og smak til med salt og pepper.
Kok opp pastaen sammen med 2 ss.smør til den er al dente.
Sil av vannet og la pastaen stå i kjelen med lokk.
Skjer ytrefileten i strimler og stek disse i en varm stekepanne.
Finhakk soltørkede tomater og bland dette sammen med pastaen og pesto.
Fordel dette på 4 tallerkener.
Legg biffstrimlene over pastaen.

Bold Title

bottom of page