top of page
Wontonkremmerhus med kamskjell
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 20 minutter
12 wontonark
1 egg, pisket
6 kamskjell, i terninger
3 blader thaibasilikum, finhakket
1 sjalottløk, finhakket
1/2 grønn chili,
finhakket
1 ts sesamolje
1 ts limesaft
5 dl frityrolje
Dypp en krumkakerulle i olje. Rull et wontonark rundt den, og lim skjøten med litt sammenvispet egg. Dypp den i frityroljen på 170 grader til wontonarket er gyllent. Ta det opp og avkjøl til det slipper. Gjenta med resten av arkene.
Bland kamskjell, basilikum, sjalottløk, chili og sesamolje. Smak til med salt og pepper og tilsett litt limesaft rett før servering. Fyll kamskjellblandingen i kremmerhusene.
Bold Title
bottom of page