top of page

Wontonkremmerhus med kamskjell

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Vanskelighetsgrad: Ganske enkel

Tid: 20 minutter

12 wontonark
1 egg, pisket
6 kamskjell, i terninger
3 blader thaibasilikum, finhakket
1 sjalottløk, finhakket
1/2 grønn chili,
finhakket
1 ts sesamolje
1 ts limesaft
5 dl frityrolje

Dypp en krumkakerulle i olje. Rull et wontonark rundt den, og lim skjøten med litt sammenvispet egg. Dypp den i frityroljen på 170 grader til wontonarket er gyllent. Ta det opp og avkjøl til det slipper. Gjenta med resten av arkene.
Bland kamskjell, basilikum, sjalottløk, chili og sesamolje. Smak til med salt og pepper og tilsett litt limesaft rett før servering. Fyll kamskjellblandingen i kremmerhusene.

Bold Title

bottom of page