Wokkede grønnsaker i eggnett
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Eggnett:
4 egg
Olje
4 bok choy
400 g forskjellige grønnsaker f.eks paprika, squash, vårløk, gulrot
2 never sopp f.eks enoki, shiitake, østersopp
1 rød chili, hakket
2 ss sesamfrø
Salt og pepper
1 dl god woksaus
1 neve bønnespirer
1 dl koriander
Knekk eggene i en bolle og pisk dem lett sammen. La stå i romtemperatur i 2 timer. Varm opp en teflonpanne med litt olje. Dypp fingertuppene i eggerøren og ringle røren over pannen i et rutenett. Lag fire nett.
Varm opp en wok og ha i olje. Wok bok choy, grønnsaker og sopp og krydre med chili, sesamfrø, salt og pepper.
Vend i woksaus, bønnespirer og koriander og varm opp.
Fordel grønnsakene på eggnettene og rull sammen. Servér med en gang.
Servér med en asiatiskinspirert salat med revet agurk, mango og peanøtter.