top of page

Wokkede grønnsaker i eggnett

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Eggnett:
4 egg
Olje

4 bok choy
400 g forskjellige grønnsaker f.eks paprika, squash, vårløk, gulrot
2 never sopp f.eks enoki, shiitake, østersopp
1 rød chili, hakket
2 ss sesamfrø
Salt og pepper

1 dl god woksaus
1 neve bønnespirer
1 dl koriander

Knekk eggene i en bolle og pisk dem lett sammen. La stå i romtemperatur i 2 timer. Varm opp en teflonpanne med litt olje. Dypp fingertuppene i eggerøren og ringle røren over pannen i et rutenett. Lag fire nett.
Varm opp en wok og ha i olje. Wok bok choy, grønnsaker og sopp og krydre med chili, sesamfrø, salt og pepper.
Vend i woksaus, bønnespirer og koriander og varm opp.
Fordel grønnsakene på eggnettene og rull sammen. Servér med en gang.

Servér med en asiatiskinspirert salat med revet agurk, mango og peanøtter.

Bold Title

bottom of page