top of page

Vegetarpizza med mozzarella

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Bunn
20 g gjær
3 dl vann
400 g hvetemel
½ ts salt
1 ss olivenolje

Tomatsaus
2 ss olivenolje
1 stk løk finhakket
2 stk fedd hvitløk finhakket
400 g hermetiske tomater
1 ss soyasaus
1 ss basilikum
1 ts oregano
Salt og pepper

Topping
1 stk aubergine
2 stk mozzarella
3 stk tomater
1 pakke ruccolasalat

Bunn
Bland sammen lunkent vann, olivenolje og gjær.
Bland det dette sammen med hvetemel og salt og kna dette sammen til en deig.
La deigen heve under et kjøkkenhåndklede i 1 time.
Kjevl deigen ut til en pizzabunn.

Tomatsaus
Fres løk og hvitløk sammen med olivenoljen.
Tilsett tomatene og la dette koke i 15 min.
Tilsett basilikum, oregano og soyasaus la sausen trekke i 15 min til.
Smak til med salt og pepper.

Montering av pizza
Smør tomatsausen over pizzabunnen.
Kutt aubergine, tomat og mozzarella i skiver og legg dette på pizzaen.
Stek pizzaen i ovnen på 220°C i 10-15 min.
Ta ut pizzaen og ta på ruccolasalat.

Bold Title

bottom of page