top of page

Vaktel Hawaii

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

8 vaktler
Salt og pepper
1 brokkoli
50 g smør
3 dl madeira
3 ltr kyllingkraft
1/4 ananas

Gni fuglen inn med salt og pepper og stek den i ovn ved 220 °C i ca 15 min (eller legg den på grillen). Del opp fuglen etter steking: Skjær ut brystfiletene og ta av lårene (da får du hele lår og halve bryst).
Del brokkolien i buketter. Legg 3–4 buketter til side til pynt. Resten kokes møre i vann. Den kokte brokkolien kjøres til puré sammen med smør i en mikser. Smak til med salt og pepper.
Kok inn madeiraen til det halve. Tilsett kyllingkraft og kok inn til ca 5 dl saus. Ananasen deles i mindre biter og tilsettes sausen mot slutten.

Bold Title

bottom of page