Urtefarsert lakserulade med cocobønner

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
200 g kyllingfarse
1 egg
1 dl friske urter, hakkede
Salt og pepper
4 skiver laksefilet, ca 2 cm tykke og 15 cm brede
2 sjalottløk, hakket
2 hvitløkfedd, presset
1 ss olivenolje
2 dl hvitvin
1 hønsebuljongterning
4 dl cocobønner, kokte
4 tomater i terninger
1 neve basilikumblader
4 tynne brødkrutonger eller
2 dl brødterninger
4 ss urteolje
Urter til pynt
Miks sammen kyllingfarse med egg og urter. Smak til med salt og pepper. Fordel farsen på lakseskivene og rull sammen til fire rulader. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og bak i ovn på 180 °C i ca 25 min eller til de er gjennomstekte. La ruladene kjølne litt og pakk ut fra folien. Kutt og brun evt ruladene i litt smør ved servering.
Surr sjalottløk og hvitløk i oljen. Ha over vin og buljongterning og kok sammen. Ha i bønner og kok opp. Vend i tomatterninger og basilikum ved servering. Smak til med salt og pepper.
Servér lakserulader med bønner, krutonger og pynt med urteolje og friske urter.
Servér gjerne litt salat til.