top of page
Urtebakt steinbit med mangosaus og blekksprutspyd
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 porsjoner villris
2 mango
1 ss eddik
1 ss sukker
1 rød chili, hakket
1 egg
1 dl urter, hakkede
2 skiver loff
1 ss smør
1 ss sitronskall, raspet
4 steinbitfileter à ca 180 g
20 biter marinert blekksprut
Salt og pepper
Urter til pynt
Kok risen som anvist på pakken.
Skrell mangoene og kutt kjøttet i biter. Kok i vann i 4 min. Sil fra vannet og miks til en saus. Smak til med eddik, sukker og chili.
Miks sammen egg, urter, loff, smør og sitronskall. Dekk fisken med blandingen og stek i ovn på 200 °C i ca 12 min.
Sett blekksprutbitene på grillspyd og grill i grillpanne 1 min på hver side, krydre med salt og pepper. Pynt retten med urter.
Servér gjerne med grillet melon og tomat til.
Bold Title
bottom of page