top of page
Unagi Kabayaki
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: ca. 1 time
800 g ål, filetert og beinfri
Bein fra ålen
3 dl mirin
1 dl sake
120 g sukker
3 ½ dl soyasaus
1 eple, i strimler
1 gulrot, i strimler
1 kinakål, i strimler
1 cm ingefær, revet
1 ss epleeddik
120 g sukker
3 ½ dl soyasaus
Grill beinene fra ålen, helst over kull. Kok opp mirin, sake, sukker
og soyasaus slik at alkoholen fordamper. Ha sausen og
ålebeina i en bolle og la kabayaki-sausen trekke i 20-30 minutter.
Bland grønnsakene med epleeddik og server det som en salat ved siden av. Grill ålen over kull og pensle med kabayaki-sausen.
Bold Title
bottom of page