top of page
Tunfisk med revet rettich og kaviar
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
2
4 ss vegetabilsk olje
200 g tunfiskfilét, skåret til en firkant
1 ss riseddik eller hvit balsamicoeddik
1 ss sake
1 ss soyasaus
Garnityr:
4 ss rettich, revet
4 ts kaviar
2 tatsoiblad, finkuttet
1 ts sesamfrø, ristede
Varm en stekepanne med slippbelegg på middels varme og tilsett olje. Stek tunfisken til kjøttet blir hvitt. Ta pannen av varmen og la fisken avkjøle noe før du skjærer fem mm tykke skiver. Ha tunfiskskivene i en bolle og hell eddik over. Tilsett sake og soyasaus og la stå i 10 min.
Arranger tunfisken på fire serveringsfat med revet rettich på toppen. Legg på en skje kaviar, med finkuttede tatsoiblad oppå. Dryss ristede sesamfrø på før du serverer.
Bold Title
bottom of page