top of page

Tunfisk i tomatbuljong

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

5 dl vann
1 grønnsakbuljongterning
1 boks hakkede tomater
Salt og pepper
2 ss sitronsaft

1 gulrot i staver
1 paprika i staver
200 g grønne bønner
2 vårløk i ringer
4 porsjoner pastaskruer

4 tunfiskbiffer à 160 g
1 ss olje
Oregano, frisk til pynt

Kok opp vann med buljongterning og hakkede tomater. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kok grønnsaker og pasta i buljongen til de er ferdigkokt, ca 10 min.
Pensle tunfiskbiffer med olje og stek eller grill i ca 1 min på hver side. Ha på salt og pepper. Anrett i dype tallerkener og pynt med frisk oregano.

Ha gjerne noen skalldyr i buljongen. Grovt brød smaker godt til.

Bold Title

bottom of page