top of page
Torskerygg med stekt rødkål

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
800 g mandelpoteter
1/2 dl olje
Salt og pepper
4 torskeloins à 180 g
8 cherrytomater med stilk
400 g rødkål i strimler
4 ss sukker
4 ss eddik
1 pose rødvinsaus
2 ss sennep, grov
20 rosenkål
Del poteter i to og ha dem i en langpanne. Hell over olje, salt og pepper. Stek i ovn på 200 °C i 15 min. Ha fisk og tomater i pannen med poteter og stek videre i 10 min.
Stek rødkål i olje. Ha over sukker og eddik og kok inn væsken i kålen.
Lag saus som anvist på pakken. Smak til med salt, pepper og sennep. (Ha evt litt rødvin i sausen). Kok rosenkål mør og servér til.
Det går fint å bruke laks, kveite eller steinbit i denne retten.
Bold Title
bottom of page