top of page
Torsk med kremede poteter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
600 g torskefilet med skinn
Salt og pepper
Olje til steking
2 sjalottløk
1 ss smør
1 ss honning
15 cherrytomater
1 dl hvitvin
2 ss basilikum, finhakket
400 g små poteter
2 ss sennep, grov
1 dl crème fraîche
6 vårløk
Salt og pepper
Del fisken i fire like store stykker. Kutt noen snitt i skinnet med en skarp kniv. Gni den inn med salt og pepper. Stekes på middels varme, kun på skinnsiden.
Kutt sjalottløk i tynne skiver. Stek den myk i smør. Tilsett honning, tomater og hvitvin. Kok i ca 5 min. Tilsett basilikum.
Skrell poteter. Kok dem møre i vann uten salt. Sil av vannet og damp potetene tørre. Rør inn sennep, crème fraîche og finhakket vårløk.
Bold Title
bottom of page