top of page

Torsk med kremede poteter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g torskefilet med skinn
Salt og pepper
Olje til steking

2 sjalottløk
1 ss smør
1 ss honning
15 cherrytomater
1 dl hvitvin
2 ss basilikum, finhakket

400 g små poteter
2 ss sennep, grov
1 dl crème fraîche
6 vårløk
Salt og pepper

Del fisken i fire like store stykker. Kutt noen snitt i skinnet med en skarp kniv. Gni den inn med salt og pepper. Stekes på middels varme, kun på skinnsiden.
Kutt sjalottløk i tynne skiver. Stek den myk i smør. Tilsett honning, tomater og hvitvin. Kok i ca 5 min. Tilsett basilikum.
Skrell poteter. Kok dem møre i vann uten salt. Sil av vannet og damp potetene tørre. Rør inn sennep, crème fraîche og finhakket vårløk.

Bold Title

bottom of page