top of page

Tonos me revithia - tunfisk med kikerter

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

400 g kikerter, kokt
1 stilk stangselleri, finhakket
1 bunt vårløk, finhakket
1 dl virgin olivenolje
3 ss persille, hakket
1 ss dill, hakket
5 ss sitronsaft
1 sitron, revet skall
3 hvitløkfedd, presset
1/4 ts Colman’s tørr sennep

400 g fersk tunfisk
Salt og pepper
1 ss olje

Bland kikerter med stangselleri og vårløk. Bland olivenolje, persille, dill, sitronsaft, sitronskall, hvitløk og sennep og rør godt om. Slå dressingen over blandingen. Dekk den til og la den stå kaldt i 1 time før servering.
Krydre fisken med salt og pepper og pensle den med olje. Grill 1 min på hver side. Del tunfisken i biter og servér med salaten.

Bland gjerne inn salateblader, paprika, tomat og oliven.

Bold Title

bottom of page