top of page
Tonos me revithia - tunfisk med kikerter
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g kikerter, kokt
1 stilk stangselleri, finhakket
1 bunt vårløk, finhakket
1 dl virgin olivenolje
3 ss persille, hakket
1 ss dill, hakket
5 ss sitronsaft
1 sitron, revet skall
3 hvitløkfedd, presset
1/4 ts Colman’s tørr sennep
400 g fersk tunfisk
Salt og pepper
1 ss olje
Bland kikerter med stangselleri og vårløk. Bland olivenolje, persille, dill, sitronsaft, sitronskall, hvitløk og sennep og rør godt om. Slå dressingen over blandingen. Dekk den til og la den stå kaldt i 1 time før servering.
Krydre fisken med salt og pepper og pensle den med olje. Grill 1 min på hver side. Del tunfisken i biter og servér med salaten.
Bland gjerne inn salateblader, paprika, tomat og oliven.
Bold Title
bottom of page