top of page

Tatar

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Ingredienser:

Til 1 smørbrød

120 g magert oksekjøtt
1 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
1 skive rugbrød
1 egg
1 ss syltet rødløk
1 ss kapers
1 bit pepperrot
Karse

Slik gjør du:

Skjær oksekjøttet i store terninger og salt det lett før du fryser det ned over natta.
Tin terningene halvveis og hakk dem fint.
Ha kjøttet i en bolle og smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Ha smør på brødskiva før du legger tartarkjøttet jevnt over hele skiva.
Lag en fordypning i midten. Skill plommen fra eggehviten og legg plommen forsiktig i fordypningen uten å sprekke plommen.
Ha litt syltet rødløk og hakket kapers rundt plommen og riv fersk pepperrot over.
Dryss over litt flaksalt og ferskkvernet pepper og pynt med karse.

Bold Title

bottom of page