T-bonesteak med avokadorøre
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 avokado
1 bifftomat
12 oliven
Salt og pepper
2 ss sitronsaft
4 bakepoteter
2 dl maisolje
Maldonsalt
4 t-bonesteak
4 ss barbequesaus
4 maiskolber
4 cherrytomater
Rosmarin til pynt
Ta ut stein fra avokadoene og mos innmaten lett. Del tomat i to og ta ut innmaten. Kutt tomatkjøtt og oliven i biter og bland med avokadomos. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Sett kaldt.
Del poteter i staver. Varm opp olje til 180 °C og fritér potetstaver til de er ferdige. Legg over på kjøkkenpapir og dryss over maldonsalt.
Grill kjøttet i grillpanne 2-3 min på hver side. Ha på salt og pepper og pensle med barbequesaus. Kok maiskolber møre i saltet vann. Servér med cherrytomater og pynt med rosmarin.
Finner du ikke t-bonesteak går det fint med annet oksekjøtt eller svinekoteletter.