top of page

Tørrfisk- og brødsalat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4 porsjoner/25 minutter

ngredienser:

600 g utvannet tørrfisk
4 skiver dagsgammelt brød i terninger
2 never delte cherrytomater
4 hakkede vårløk
2 ss kapers
Ca. 20 oliven
2 hvitløkfedd
4 ss olivenolje
3 ss rødvinseddik
Salt og pepper
1 neve basilikum
3 ss ristede pinjekjerner

Kok fisken i 10 minutter, avkjøl og brekk opp i biter.

Stek brødterningene i olje.

Ha fisk og brødterninger i en bolle og tilsett tomater, vårløk, kapers og oliven. Press over hvitløk og ringle over olje og eddik. Krydre med salt og pepper og vend inn basilikum og pinjekjerner, server.

Bold Title

bottom of page