top of page

Svinekoteletter med timian, eple og nykål

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 nykål
2 økologiske epler
Økologisk smør til steking
2 ss kapers
4 økologiske svinekoteletter
Salt og pepper
Frisk timian
4 sitronskiver
4 hele, skrelte hvitløkfedd
2 dl eplejuice

Kutt opp nykålen i grove strimler. Blansjer kålen i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann. Sil fra vannet. Stek eplene i smør og vend i kål og kapers.
Krydre kotelettene med salt, pepper og timian. Stek dem i smør eller olje på begge sider over middels varme sammen med sitronskiver og hvitløk. Hell over eplejuice og dekk pannen med lokk. La trekke i to minutter. Server med eple, kål og kapers.

Server med kokte poteter eller ris. Couscous og bulgur er også veldig godt til.

Bold Title

bottom of page