Svinekoteletter med stekte pærer og rosiner

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 sitron
2 pærer
1 klype rørsukker
1 klype salt
2 ss rosiner
4 nakkekoteletter
2 ss chilikrydder
Salt
2 ss hvitvinsvinagrette
1/2 squash
1 rød paprika
Olje og salt til steking
Vask sitronen og del den i to. Press ut saften og skjær ut tynne strimler av av skallet. Ha skallet i en kjele med kaldt vann. Kok opp og slå av vannet, sett til side.
Skrell pærene og del i båter på langs. Varm opp en panne med olje. Brun pærene og tilsett sukker, salt og sitronsaften. Ha i rosinene og legg pæreblandingen til side.
Skjær noen snitt i kotelettene og dryss over godt med chili og salt.
Stek i ca 2-3 min. på høy temperatur, snu kotelettene, skru ned varmen og tilsett litt smør og hvitvineddik. La kotelettene småkoke til de er ferdige (3-4 min.).
Stek squash og paprika mørt i olivenolje. Smak til med salt.
Server med potetmos eller kokte nypoteter ved siden av.