top of page
Svinekoteletter med glasert pære
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
400 g poteter
Salt og pepper
4 svinekoteletter
Olje til steking
1 ss smør
2 ss sennep, grov
2 pærer
1 ss smør
1 sitron
1 ts sukker
2 dl melk
2 ss smør
1 liten bunt gressløk
Skrell poteter og kok dem helt møre i vann.
Ha salt og pepper på koteletter. Stek dem 2-3 min på hver side i en panne med olje og smør.Ta kjøttet ut av pannen og ha i sennep. Bruk stekesjyen som saus.
Kutt pærer i skiver. Varm smør, saft av 1 sitron og sukker i en panne. Glasér pærene til de er helt myke.
Varm opp melk og smør i en kjele. Kjør i en mikser sammen med gressløk. Sil av vannet på potetene og vend gressløk-kremen inn i poteten. Smak til med salt og pepper.
Servér med ripsgelé.
Bold Title
bottom of page