top of page
Svinekotelett kokt i rosévin
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 svinekoteletter
Salt og pepper
Smør til steking
6 dl rosévin
40 g ingefær
4 fedd hvitløk
400 g blå kongopoteter (eller annen potet-type)
4 ss smør
Salt og pepper
1 grønn squash
1 ss sesamolje
1 lime
En liten neve koriander, frisk
Salt
Ha salt og pepper på kotelettene. Brun dem på begge sider i en varm panne. Hell over rosévin, ingefær og hvitløk. Reduser til vinen/kraften tykner.
Skrell poteter. Kok dem helt møre i vann. Sil av vannet og damp potetene tørre. Mos dem og tilsett smør, salt og pepper.
Del squash i tynne strimler med en ostehøvel. Bland sammen med sesamolje, lime og koriander. Smak til med salt.
Anrett kotelettene på potetmosen. Hell over saus. Legg på squash og koriandersalat på toppen.
Bold Title
bottom of page