top of page
Svinekjøtt med sursøt saus
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad: Ganske enkel
Tid: 45 minutter
Sursøt saus
2 ss honning
4 ss riseddik
2 ss soyasaus
2 ss tomatpuré
1 ss maisenna
2 ss vann
1 ts salt
Grønnsaker
1 rød paprika, i biter
1 gul paprika, i biter
1 grønn paprika, i biter
1 løk, i skiver
1 pk aspargesbønner
1 fedd hvitløk, revet
1/3 ananas, i biter
Svinekjøtt
600 g svin ytrefilet, i biter
2 egg, sammenvispet
8 ss hvetemel
Svinekjøtt
600 g svin ytrefilet, i biter
2 egg, sammenvispet
8 ss hvetemel
Bland alle ingrediensene til sausen. Wok grønnsakene i en wok, og tilsett sausen mot slutten. Vend kjøttet i egg og hvetemel. Stek kjøttet i en stekepanne på middels varme til det har fått en sprø skorpe. Vend kjøttet sammen med grønnsaker og saus i woken.
Bold Title
bottom of page