top of page

Svinefilet i chorizosalsa

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

600 g indrefilet av svin
Salt og pepper
Smør til steking

50 g chorizopølse i små biter
1 ss nøytral olje
2 plommetomater, finhakket
1 grønn paprika, finhakket
1 lime
1 ts soyasaus

300 g gresskar
4 store sjampinjonger
1 ss honning
1 sitron
1 ss flaksalt
2 ss smør

Del indrefilet i fire like store deler. Ha på salt og pepper. Stek 1-2 min på hver side. La kjøttet hvile 4 min før det serveres.
Stek pølsebiter til de er sprø i olje. Avkjøl noe og tilsett tomater, paprika og saft av 1 lime. Smak til med soyasaus.
Del gresskar i fire like store firkanter. Legg over i en ildfast form sammen med sopp. Hell over honning og saft av 1 sitron. Strø over salt og ha på noen klatter med smør. Sett i ovn på 180 °C i 20 min, eller til gresskaret er helt mykt.

Servér med potetmos laget med sennep og vårløk.

Bold Title

bottom of page