top of page

Stekt sei med friterte løkringer

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 fl farris
2 ss bakepulver
4 ss maizena
2 dl hvetemel
2 løk i ringer
4 dl frityrolje

200 g frosne grønne erter
1 dl rømme
2 hvitløkfedd
Salt og pepper

1 pose rødvinsaus
4 biter seifilet
4 små plommetomater, delt
1 ss smør

Pisk sammen farris, bakepulver, maizena og mel. Vend løkringene i røren og friter i oljen. La renne av på papir.
Kok opp ertene i vann. Sil fra vannet og miks med rømme og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Lag sausen som anvist på pakken. Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisk og tomater i smør. Servér med erterpuré, løkringer og saus.

Miks salt og basilikum og krydre fisken med blandingen. Servér gjerne med potettilbehør.

Bold Title

bottom of page