top of page
Stekt sei med friterte løkringer
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 fl farris
2 ss bakepulver
4 ss maizena
2 dl hvetemel
2 løk i ringer
4 dl frityrolje
200 g frosne grønne erter
1 dl rømme
2 hvitløkfedd
Salt og pepper
1 pose rødvinsaus
4 biter seifilet
4 små plommetomater, delt
1 ss smør
Pisk sammen farris, bakepulver, maizena og mel. Vend løkringene i røren og friter i oljen. La renne av på papir.
Kok opp ertene i vann. Sil fra vannet og miks med rømme og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Lag sausen som anvist på pakken. Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisk og tomater i smør. Servér med erterpuré, løkringer og saus.
Miks salt og basilikum og krydre fisken med blandingen. Servér gjerne med potettilbehør.
Bold Title
bottom of page