top of page

Skinnstekt uer med wonton og krabbeskum

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Fyll:
100 g svinedeig
100 g reker, hakket
2 ss ingefær, revet
2 vårløk, i biter
2 ss limesaft
2 ss chili, hakket
2 ss koriander, hakket

1 pk wontonplater

1 løk
1 hvitløkfedd
2 ss tomatpuré
1 boks krabbekjøtt
2 dl hvitvin
3 dl fiskekraft
1 dl fløte

4 uerfilteter med skinn
Salt og pepper
1 ss smør
1 ss olje

Olje til fritering

Miks sammen fyllet til wontonen. Legg ca 1 ts fyll på hver wontonplate, fukte med vann og brett sammen. Fritér "sekkene" i oljen til de er sprø og gjennomstekte.
Kok sammen løk, hvitløk, tomatpuré, krabbekjøtt og vin. Ha i fiskekraft og fløte. Kok sammen og sil. Smak til med salt og pepper. Ved servering varmes sausen og mikses opp til skum med håndmikser.
Krydre uerfiletene med salt og pepper og rist dem på skinnsiden i smør og olje. Servér.

Servér med friske grønnsaker.

Bold Title

bottom of page