Skinnstekt uer med wonton og krabbeskum
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Fyll:
100 g svinedeig
100 g reker, hakket
2 ss ingefær, revet
2 vårløk, i biter
2 ss limesaft
2 ss chili, hakket
2 ss koriander, hakket
1 pk wontonplater
1 løk
1 hvitløkfedd
2 ss tomatpuré
1 boks krabbekjøtt
2 dl hvitvin
3 dl fiskekraft
1 dl fløte
4 uerfilteter med skinn
Salt og pepper
1 ss smør
1 ss olje
Olje til fritering
Miks sammen fyllet til wontonen. Legg ca 1 ts fyll på hver wontonplate, fukte med vann og brett sammen. Fritér "sekkene" i oljen til de er sprø og gjennomstekte.
Kok sammen løk, hvitløk, tomatpuré, krabbekjøtt og vin. Ha i fiskekraft og fløte. Kok sammen og sil. Smak til med salt og pepper. Ved servering varmes sausen og mikses opp til skum med håndmikser.
Krydre uerfiletene med salt og pepper og rist dem på skinnsiden i smør og olje. Servér.
Servér med friske grønnsaker.