top of page
Sitronpepperstekt kyllingbryst
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
4 kyllingbryst med skinn
Salt
1 ss sort pepper, grovmalt
Skallet fra 1 sitron
2 ss olje
200 g tagliatelle
1 gulrot
1 purre
8 småløker
8 shiitakesopp
Salt og pepper
2 dl matfløte
1 dl urter, friske
Krydre kyllingbryst med salt, pepper og sitronskall. Brun kyllingbryst i olje og stek ferdig i ovn på 200 °C til de er gjennomstekte.
Kok pasta som anvist på pakken. Rens og skrell grønnsaker og sopp, kutt i mindre biter. Stek i olje til de er møre, salte og pepre.
Kok opp matfløte og ha i urter. Smak til med salt og pepper. Skum opp saus med håndmikser rett før servering. Servér sausen med kyllingbryst, pasta og grønnsaker. Pynt med friske urter.
Bold Title
bottom of page