top of page

Sennep-, løk- og estragonpølser

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

20

2,5 kg magert svinekjøtt
500 g svinefett
1 ss salt
1 ts malt sortpepper
1 ts karri
2 rødløk, hakket
1 sitron, saften
1 dl grov sennep
2 ss dijonsennep
4 ss estragon, hakket

1-2 meter svin- eller lammetarm

Kutt opp kjøtt og fett i passe biter og kværn det grovt.
Bland inn resten av ingrediensene i deigen og bland godt sammen, gjerne i kjøkkenmaskin.
Sett svinetarmen på pølsehornet og fyll tarmen med deigen. Knyt den fylte tarmen i begge ender og prikk hull i med en tannpirker. Vri tarmen noen ganger slik at du får så lange pølser som du ønsker.

Stek pølsene og servér med grov potetstappe, bakte rotgrønnsaker og en god sennepsjy.

Bold Title

bottom of page