top of page

Seifilet med couscous-salat

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biter seifilet à 170 g
2 ss olivenolje
Salt og pepper

1 brokkoli
1 gulrot i terninger
1 rød paprika i terninger
1 gul paprika i terninger
4 porsjoner couscous

2 appelsiner
2 sjallotløk, hakket
100 g smør
Urter, friske til pynt

Smør en ildfast form med olje og legg i fiskestykkene. Ha salt, pepper og litt olje på fisken og stek i ovn på 180 °C i 12-15 min til fisken er gjennomstekt.
Del brokkoli i buketter. Kok grønnsakene i saltet vann i 5 min. Kok couscous som anvist på pakken. Vend i grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
Rasp skallet av en appelsin og ha skallet i en kjele sammen med løk og smør. Skjær ut fileter av begge appelsinene. Når smøret har kokt opp, has appelsinfiletene i kjelen. Servér appelsinsmør til couscoussalat og fisk. Pynt med friske urter.

Det går fint å bruke f.eks torsk, kveite, laks eller annen fisk til denne retten.

Bold Title

bottom of page