top of page

Scampi med chili-/hvitløksmør

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

20 scampi
Olje til steking
1 ss salt soyasaus

Chilismør:
1 ss chilikrydder
1 hvitløk
1 ts salt
Saft av 1 lime
4 ss smør

1 mango
4 vårløk
1 rød chili
Koriander, frisk

Skrell scampi. La gjerne halen sitte på. Stek dem i en varm panne med olje til de er rødbrune på begge sider. Ta scampiene straks ut av pannen. Avkjøl pannen noe, ha deretter alle ingrediensene til chilismøret i pannen. Varm opp og hell det varme smøret over scampiene. Servér med salat av mango, vårløk, koriander og finkuttet chili.

Servér evt. med risnudler trukket i soya og kyllingkraft.

Bold Title

bottom of page