top of page
Safrankokt fennikel med fjellfisk og tyttebær
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_c5a5bade17d1443194d49b814bdac5b2~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
2 fennikel
1 ss smør
1 ss sukker
1 dl hvitvin
2 dl vann
1/2 g safran, evt litt gurkemeie
2 fjellørret
2 ss smør
Salt og pepper
600 g mandelpoteter, kokte
1 ss smør
Rosmarin
1 dl tyttebær
Rens og del fennikel i to. Stek i smør i en kjele. Ha over sukker, vin, vann og safran. Kok til fennikel er mør, ca 40 min.
Filetér fisken og stek kjøttsiden i smør til fisken er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Del poteter i skiver og stek i smør og rosmarin. Anrett fisk med fennikel, poteter og tyttebær på fire tallerkener og servér.
Bland smøret du stekte potetene i med tyttebær og servér til som saus.
Bold Title
bottom of page