top of page

Rosepepperlaks med nypoteter og vårgrønnsaker

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

4 biter laksefilet à ca 160 g
1 ss smør, smeltet
Salt og rosepepper

600 g nypoteter, kokte
1 ss olje
600 g tomater og grønnsaker, skrelte og i biter

1 dl agurk i strimler
1 rødløk i strimler
4 ts rogn
Friske basilikumblader til pynt

Legg laksebiter i ildfast form og pensle med smør. Krydre med salt og rosepepper. Stek fisken i ovn på 180 °C i ca 12 min.
Del potetene i to på langs og pensle med olje. Grill dem til de er gjennomvarme. Kok grønnsakene møre i saltet vann.
Anrett poteter og grønnsaker på fire tallerkener med fisk oppå. Ha på agurk- og rødløkstrimler. Pynt med rogn og basilikumblader.

Servér gjerne med hollandaise- eller urtesaus til.

Bold Title

bottom of page