top of page
Rosastekt lammecarre
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 kg lammecarre
Frisk rosmarin
Hvitløk, hakket
Salt og pepper
Olje til steking
1 dl valnøtter
1 dl grønne oliven, delt i båter
1 dl god olivenolje
To never rucculasalat, frisk
Lag noen ruter i fettet på lammekjøttet med en skarp kniv. Gni kjøttet inn med rosmarin, hvitløk, salt og pepper. Brun kjøttet på fettsiden i en panne med olje. Stek videre i ovn på 120 °C til kjernetemperatur 58 °C. La kjøttet hvile 10 min før det serveres.
Ha valnøtter, oliven og olje i en kjele. Varm opp og hell de varme nøttene over kjøttet på tallerken. Pynt med frisk rucculasalat.
Lag en potetmos med crème fraîche og masse vårløk i og servér ved siden av lammet.
Bold Title
bottom of page