top of page

Ristet paprika-suppe med stekt egg og bacon

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

1 boks pimento, ca 200 g
1 løk
1 chili
1 ss olje
1 ltr kjøttkraft

2 1/2 dl tomatjuice
Salt og pepper

4 skiver bacon
4 egg
Urter til pynt
Olivenolje

Finhakk paprika, løk og chilipepper. Varm opp oljen i en kjele og surr løken til den er blank. Ta løken ut av kjelen og mos den sammen med paprika, chili og litt kjøttkraft i en mikser.
Hell pureen tilbake til kjelen og tilsett resten av kraften og tomatjuicen. Smak til med salt og pepper. Sett kaldt.
Sprøstek baconskivene og legg dem på tørkepapir. Stek eggene i baconfettet. Hell suppen i fire tallerkener og ha i et egg og en baconskive til hver. Pynt med friske urter og ringle litt olivenolje i suppen ved servering.

Bruk gjerne frisk paprika til denne suppen. Stek den da på høy varme slik at den blir litt brent. Dette gir paprikaen en søtere smak.

Bold Title

bottom of page