Rekeomelett med kaviarkrem

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 beger lettrømme
1 beger lodderogn
Dill
8 egg
1 dl melk
Salt og pepper
1 purre
4 ss olje
400 g reker, rensede
2 dl ost, reven, f.eks. emmenthaler
20 cherrytomater, røde og gule
12 oliven
2 dl ruccula, vasket
1 ss eddik
Dill til pynt
Bland sammen rømme, rogn og hakket dill, sett kaldt.
Pisk sammen egg og melk. Ha i salt og pepper. Vask og skjær purre i skiver. Ha litt olje i en stekepanne. Tilsett reker, purre og eggemelken. Stek fire omeletter på middels varme til eggerøren har stivnet, ha på ost og brett sammen. (Gjenta til du har fire omeletter.) Sett de ferdige omelettene i ovn på 100 °C så de ikke blir kalde.
Del cherrytometene i to. Bland med oliven, ruccula, litt eddik og olje. Servér med omeletter og kaviarsaus. Pynt med dill.
Prøv å tilsette andre skalldyr i omeletten, sérver med baguette.