top of page
Reinsdyrboller med rotgrønnsaker
![chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg](https://static.wixstatic.com/media/a6e68a_4d47b25f98604cbf85e5d601b6d5394f~mv2.png/v1/fill/w_600,h_680,al_c,q_95,enc_avif,quality_auto/chorizorulademedruccolaogurteromme.png)
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
5 dl reinkraft (evt buljong)
300 g rotgrønnsaker (gulrot, persillerot, sellerirot m.m.)
2 dl fløte
1 - 2 ss maizena
800 g kjøttdeig av rein
Kok opp kraften. Skjær grønnsakene i staver og kok dem møre i kraften. Løft dem ut med en hullsleiv. Rør inn fløte i kraften. Jevn evt med maizena rørt ut i litt vann. Form kjøttdeigen til små boller og kok dem i kraften ca 10 minutter.
Servering: Rotgrønnsakene legges på tallerkenen med viltboller på toppen. Legg saus over og rundt. Pynt med grønt.
Bold Title
bottom of page