Ravioli med laks og wasabi
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Fyll:
300 g laksefilet
1/3 kopp (ca 166 ml) crème fraîche eller rømme
125 g ricottaost
ca 1/2 ss wasabi, smaksettes etter ønske
1 ss dill, hakket
Pepper, knust
250 g fersk pasta eller 30 wontonplater
Kaffirlimesaus:
250 ml fisk- eller grønnsakskraft
6 kaffirlimeblad, strimlede
187,5 ml fløte
Til pynt:
Pepper, knust
Urter, friske
Fyll:
Skjær laks i 2 cm tykke biter. Ha laks, crème fraîche, ricotta, wasabi, dill og pepper i en bolle og bland godt.
Legg skjestore biter av fyllet på pastarutene eller wontonplatene, og dekk til med en annen pasta- eller wontonplate. Trykk hardt rundt kantene for å lukke raviolien.
Kaffirlimesaus:
Ha kraft, limeblader og fløte i en kasserolle, småkok til sausen er redusert til det halve.
Ravioli:
Ha raviolien i en stor kasserolle med kokende vann og la koke i 6-8 min eller til pastaen er al dente. Sil. Plasser raviolien i serveringsboller og ha skjeer med saus over. Strø knust pepper og friske urter på toppen.