top of page
Rask tomat- og torskesauté med basilikumaïoli
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
1 dl basilikumblader
2 ss olje
2 dl aïoli
20 småpoteter, delt og kokt
4 ss smør
2 ss olje
12 røde cherrytomater
12 gule cherrytomater
1 paprika, i strimler
8 vårløk, i biter
2 dl oliven
1 dl erter
600 g salt torskeloin, i biter
2 dl hvitvin
4 ss persille, hakket
1 sitron, i båter
Miks sammen basilikum og olje og bland med aïoli.
Stek potetene i smør og olje. Vend inn tomater, paprika, vårløk, oliven og erter. Legg på fiskebitene og hell over vinen. Legg på lokk og la det hele braisere i ca 3 minutter. Dryss over persille.
Servér gryten med aïoli og sitron.
Ha gjerne chili i gryten for en mer krydret rett.
Bold Title
bottom of page