top of page
Røkt svineknoketerrin

INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
6 porsjoner / 3 timer og 20 minutter
Ingredienser:
2 røkte svineknoker, delte
1 flaske Ægir Dag Sitrus Pale Ale
1 grovhakket gul løk
2 gulrøtter i biter
4 delte hvitløkfedd
6 sorte pepperkorn
2 laurbærblad
Skyll svineknokene i vann og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene.
Fyll på med vann til knokene er dekket. Kok under lokk over svak varme i 3-4 timer eller til knokene er skikkelig møre. Avkjøl litt. Rens kjøttet fritt for bein og fett. Dekk en brødform med plastfilm, og ha svinekjøttet i formen. Ha over litt av kokelaken, og sett under press i kjøleskapet over natten. Skjæres i skiver ved servering.
Server med godt brød, sennep, rødbeter og små salte agurker.
Bold Title
bottom of page
