top of page

Røkelaksmousse
med lodderogn

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

Ingredienser:

50 g svart lodderogn
1 dl rømme
½ sitron, saften

100 g røkelaks i strimler
Potetchips
350 g røkelaks i biter
50 g usaltet smør
2 dl lettrømme
100 g lys lodderogn
2 pl gelatin
3 ss akevitt
Friske urter som gressløk og dill

50 g svart lodderogn
1 dl rømme
½ sitron, saften

Miks røkelaks, smør og rømme sammen i en foodprocessor. Rør inn lodderogn.

Bløt og smelt gelatinplatene i akevitten, og rør dem inn. Fordel massen i porsjons-former som er penslet tynt med olje. La moussen stivne i kjøleskap i minst 1 time.

Del opp moussen i passende biter, og vend inn finhakkede, friske urter.

Bland lodderogn med rømme og sitronsaft.

Anrett bitene på potetchips, og server dem med røkelaks i strimler og sausen.

Bold Title

bottom of page