top of page
Rødvinmarinert selbiff med timiankremet sopp og blåbær
INGREDIENSER
SLIK GJØR DU
Porsjoner
4
Ca 600 g selkjøtt
1 pose rødvinmarinade
1 ss smør
4 never sopp, renset
1 sjalottløk, hakket
1 ss olje
2 dl kremfløte
2 ss frisk timian, hakket
Salt og pepper
2 dl sjysaus
1 dl blåbær
8 vårgulrøtter
Timian til pynt
Marinér selkjøttet i romtemperatur i ca 2 timer. Stek kjøttet medium i smøret, la hvile før det kuttes i skiver.
Brun sopp og løk i oljen. Ha over fløte og timian og kok sammen til det tykner noe. Smak til med salt og pepper.
Varm sjysausen og ha i blåbær. Kok gulrøttene møre i saltet vann, servér. Pynt med timian.
Servér gjerne med hasselbackpoteter til.
Bold Title
bottom of page