top of page

Posjert fasan med grillet asparges

chorizorulademedruccolaogurteromme.jpg

INGREDIENSER

SLIK GJØR DU

Porsjoner

4

Posjert fasan
2 fasanbryst
Krydderturtstilker, f.eks. fra persille, løpstikke og andre urter
4-5 sorte pepperkorn
2 ss balsamicoeddik
2 fedd hvitløk
1 l hønsefond

Asparges
16 grønne asparges
1 økologisk sitron, saft og finrevet skall
2 ss olivenolje
1 håndfull krydderurter
Spede salatblader
1 sjalottløk
Salt og pepper

Posjert fasan
Kok krydderurtstilker, pepperkorn, balsamico, knuste hvitløkfedd og hønsefond under lokk i 5-6 minutter. Legg fasanbrystene i gryten og kok opp igjen. La det småkoke i 2 minutter. Ta gryten av varmen og la kjøttet trekke i vannet til det er avkjølt.

Asparges
Knekk av enden på aspargesen. Grill aspargesen på grill i 5-6 ­minutter til de er møre. Ta dem av grillen, og drypp dem med sitronsaft og olivenolje. Dryss over sitronskall og krydderurter og vend alt sammen. Skjær løken i tynne skiver og vend dem med salaten, litt sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og nykvernet pepper.

Bold Title

bottom of page